AZANŐ

Élet második feleségként

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"Valakinek mi éppen „azanő” vagyunk, aki beleszeretett valaki volt párjába, valaki(k) apjába. És ezzel egy előre felmérhetetlenül nehéz, küzdelmes kapcsolatra szántuk el magunkat. A könyv húsz nő történetét meséli el. Az író csipkefinomságú megértéssel és gyengédséggel nyúl a témához. Nincs benne gyűlölet, nem uszít, nem tolakszik, nem mond ítéletet. Mesél. A te történeted is lehetne, meg egymillió másik nő története. Sokan magukra ismerhetnek, magukra is ismernek. Mi a könyv tanulsága? Mindenki a maga tapasztalatai alapján vonhatja le azt, de sikere azt bizonyítja: pont célba talált."

Kassai Etelka

"Sosem voltam második feleség, de Bali Edina Zsanna bátor történetei után a bőrömön érzem, milyen annak lenni. végtelenül együttérző, nagyvonalúan elegáns könyv, egyike azon nagyon fontosaknak, amelyek segítenek egymás és önmagunk megértésében, elfogadásában"

Vándor Ágnes

AZANŐ ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

AZANŐ ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3352
ekönyv hossza 128 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Book and Walk ekönyv Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


L. Nagy Judit

Elolvastam. Harmadik házasságban, negyedik nevesített asszonyi létben, 2 saját kamasszal, 3 csomagolt másvérű fiatallal, egy teljesen "testidegen" unokával a férjem részéről, megspékelve nyelvi korlátokkal...Nagyon jó, hogy beszélünk és olvasunk "a többiek", a többi Az A Nő életéről. Köszönöm. Judit

  • 0
2017-08-18 19:05
Írj véleményt az ekönyvről: AZANŐ
Regisztrálok