Abaddon kapuja

A térség sorozat harmadik kötete

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A legjobb sci-fi regénynek járó Locus-díj - 2014.

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA!

Nemzedékekenát a naprendszer - a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet - jelentette azemberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját aVénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabbfokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként emelkedik a felszín fölé,majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senkisem tudja, hogy mi célt szolgál.

Szertea naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogymegvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űrlegtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénységerákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz.Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletekezreinek feláldozása árán is.

AzAbaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, aHugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regényekközvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az elsőévad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.


Abaddon kapuja ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 197 Ft

Abaddon kapuja ekönyv adatai
egyedi szavak száma 12237
ekönyv hossza 780 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Fumax Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Abaddon kapuja
Regisztrálok