Akik megjárták a poklot

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A történet a háború idején kezdődik. Bemutatja a háborús borzalmakat, az emberek és környezetük pusztulását, a helyszíneket, ahol az események zajlanak.

Fred és Elena, akik gyerekként élik át a poklot, a vonaton ismerkednek meg, ami a táborba viszi őket, és még rajtuk kívül nagyon sok embert. A borzalmak sorozata itt kezdődik az emberek számára csak igazán. Mindennek ellenére ők mindvégig kitartanak egymás mellett jóban és rosszban egyaránt. Bár ebben az időben a rossz a hangsúlyosabb történés.

Szüleiket elvesztik, Fred szülei meghalnak a háborúban, ahogy Elena apja is. Anyját elhurcolják egy másik helyre, ahol cselédként dolgozik. Hosszú idő után azonban újra találkoznak. De helyzetük ezután sem lesz egyszerű. Lesz mivel megküzdeniük bőven.

Később elszakadnak egymástól, jönnek az életükbe más emberek, akik majd sok meglepetést okoznak nekik. Felnőttként újra egymásra találnak, ám történetükben újabb és újabb csavar keletkezik. De az ő váruk legyőzhetetlen. És ezt be is bizonyítják mindenáron.

Akik megjárták a poklot ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Akik megjárták a poklot ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4322
ekönyv hossza 295 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Akik megjárták a poklot
Regisztrálok