Álarcosbál

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Írország, 1812. Lizzie titokban olthatatlan szerelmet táplál Tyrell de Warenne iránt. Minden éjjel a férfiról álmodik, akit daliásnak és izgatóan veszélyesnek talál – de sajnos elérhetetlennek is. Mivel még nagyon fiatal és tapasztalatlan, nem tudja, mit tehetne azért, hogy felfigyeljen rá a nők bálványa, akiért mindenki rajong. Egyetlen reménye egy álarcosbál, amelyet a Warenne család fényűző udvarházában rendeznek. Lizzie abban bízik, hogy ott majd sikerül meghódítania Tyrellt. A zene és a tánc bódító forgatagában aztán valóban egészen közel kerülnek egymáshoz, csakhogy a lány valamit kihagyott a számításból. A testvére, Anna mindig is bolondult a Tyrellhez hasonlóan elbűvölő férfiakért, és neki komoly gyakorlata van már a női fortélyok alkalmazásában…

Álarcosbál ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 748 Ft

Álarcosbál ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6700
ekönyv hossza 553 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


tigriskarom

Jó kis történet, bár az elején volt egy váratlan meglepetés-faktor, ami nem volt ínyemre, így nem volt könnyű megkedvelni Tyrellt, de a végére minden rendbe jött. Lizzie imádnivaló, fülig szerelmes, csupa szív lány.

  • 0
2015-02-16 15:13
Írj véleményt az ekönyvről: Álarcosbál
Regisztrálok