Anti-kapitalizmus

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Józan szemlélődőként, független gondolkodóként elemez a szerző és megállapítja: a mai kapitalizmus önmagában rossz, gonosz, elvetendő, vagy legalább alapvetően megreformálandó!

Ennek az írásnak a csontváza előbb megszületett, mint a másik hat könyv, csak teljesen új szüleményként fokozottabb gondot, irodalmazást igényelt, ezért utolsónak maradt. Tehát nem az utolsó egy-másfél év alatt divattá vált antikapitalista áramlat szülte, hanem a mind mélyebbé váló meggyőződésem, hogy a kapitalizmus - nem korábbi rendszerekhez hasonlítva, hanem önmagában vizsgálva - kegyetlen, a világot végpusztulással fenyegető szörny.

A csontváz megalkotásakor mégúgy gondoltam, hogy lehetséges kiváltani valami emberibb rendszerrel, rá kellett azonban jönnöm, hogy több oknál fogva, például mivel egyetlen világcsendőr szuperhatalom uralkodik felette, történelmileg kezelhető időn belül ez lehetetlen. Komoly reformokat azonban nem lehet elkerülni. Kínát állítom követendő példaképül.

Anti-kapitalizmus ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Anti-kapitalizmus ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7839
ekönyv hossza 252 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Anti-kapitalizmus
Regisztrálok