Armageddon teória

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A nem túl távoli jövőben az emberek látszólag tökéletes társadalomban élnek. A mindent és mindenkit irányító politikai elit a média és pszichoaktív szerek segítségével mossa át az emberek tudatát.


A vezető elit és a hadsereg közötti ellentét a hatalom birtoklásáért kiélesedik. A konfliktus polgárháborúhoz és a rendszer teljes összeomlásához vezet. A hadsereg által kidolgozott terv, az Armageddon-teória, mely az új társadalmi berendezkedést hivatott volna megszervezni, kudarcba fulladt.


A harcokban milliók pusztulnak el és visszafordíthatatlan károkat szenved a Föld is. A túlélők reménytelensége egyre csak nő, és tudják, hamarosan az embereknél egy sokkal kegyetlenebb ellenséggel kell szembenézniük...


Novák Andor poszt-apokaliptikus történetének első kötete a Háborút megelőző eseményekről szól. Egy olyan kegyetlen, nyomasztó világot ábrázol, mely talán már a mi életünkben eljöhet.


Vagy észre sem vettük, de mi magunk is már ebben a világban élünk?

Armageddon teória ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

858 Ft

Armageddon teória ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7673
ekönyv hossza 243 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Armageddon teória
Regisztrálok