Ártatlan bűnösök

Három kisregény

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Három kisregény
Ártatlan bűnösök:
A fiatal harmadik generációs olasz bevándorló lány amerikai akar lenni. New Yokban színésznőnek tanul. Amerikai vőlegénye van. Hazalátogat szülővárosába, hogy bejelentse esküvőjét. Találkozik egykor gyerekkori barátjával, akiből pap lett. Mindketten örülnek a véletlen találkozásnak és felelevenítik gyerekkori emlékeiket.
Pirézek és perkupppák: (három „p”-vel)
Történelmi fikcióval indul. A fiktív kisebbség által lakott városban játszódik. A perkupppai törzs egykori ősellensége volt a pirézeknek. Nem mindenki követi már a hagyományokat, és nem minden piréz és perkupppa gyűlölködik egymással. De egy hagyománytisztelő piréz lánynak elkezd udvarolni egy gyűlölködő perkupppa.
Szerelem vér nélkül:
A filmekből (Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Szerelem az utolsó vérig) ismert szerelmespár, Ágota és Füge 2050-ben egy idősek otthonában találkoznak. Füge öreg maffiavezérként ment nyugdíjba. Ágota Svájcban élt férje haláláig. Híres festőművész lett. Mi történik, ha hatvan év után, nyolcvanhárom évesen újra találkoznak? Be lehet-e pótolni az elveszett boldogságot?

Ártatlan bűnösök ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

Ártatlan bűnösök ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5045
ekönyv hossza 164 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ártatlan bűnösök
Regisztrálok