Assassin's Creed - Odisszea

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A népszerű videójátékhivatalos regényváltozata.

Miszthiosznak (zsoldosnak) nevezik, és megszerzi, ami jog szerint őtilleti.

Kasszandrát vadnak és szenvtelennek, vagyis ideális spártai gyermekneknevelték. Fényes jövő állt előtte. Ám amikor egy szörnyű tragédiát követőenKefalonia szigetén ragadt, úgy döntött, zsoldosként dolgozik tovább.Felégetett minden hidat maga mögött és megszakította spártaikötelékeit.

Évekkel később Kasszandra egy zsarnok árnyékában él és adósságok súlyaalatt nyög, amikor egy rejtélyes idegen alkut ajánl neki: gyilkolja megFarkast, a spártaiak neves tábornokát, ő pedig rendezi a nő adósságait. Afeladat nem annyira egyszerű, mint az ajánlat, mert teljesítéséhez be kellszivárognia az Athén és Spárta között dúló háború csatamezőire.

Kasszandra odisszeája ellenséges vonalak és bizonytalan szövetségesekközött vezet. Összeesküvések hálója fenyegeti az életét, és ha meg akarjaismerni az igazságot, bármi áron végeznie kell az ellenségeivel.

Szerencsére egy született spártai pengéje mindig éles.

Assassin's Creed - Odisszea ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 197 Ft

Assassin's Creed - Odisszea ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8326
ekönyv hossza 409 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Fumax Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Assassin's Creed - Odisszea
Regisztrálok