Au-Pair voltam...

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Amy Fritzpatrick 25 éves koráig a rendezvényszervezők pörgős és izgalmas világát élte, mikor a születésnapján rájött, hogy ennél többre vágyik. Így gondolt egy nagyot, és mert változtatni: kilépett a hétköznapok mókuskerekéből és először Írországba, majd Hollandiába utazott, hogy Au-Pair-ként megtanuljon angolul és, hogy új élményeket, tapasztalatokat szerezzen.

Amy könyve az olvasót elkalauzolja az Au-Pair-ek zárt keserédes világába, amely minden fiatal számára egy olyan átmeneti időszakot képez az életében, ami örökre megváltoztatja őket. Saját személyes élményei alapján bemutatja ennek a munkának a szépségeit illetve árnyoldalait, és ledönti az Au-Pairekkel szemben támasztott sztereotípiákat. Emellett Amy személyében a jövendőbeli kalandvágyók egy láthatatlan jó barátnőre is szert tesznek, mivel hasznos tanácsaival és tippjeivel segítséget nyújt számukra, hogy tanuljanak a korábbi hibáiból.

A könyv nem csupán azokat a fiatalokat szólítja meg, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy Amy-hez hasonlóan próbát tesznek külföldön Au-Pair-ként, hanem a fogadó családra, az otthon maradt családtagokra és a közeli barátokra illetve párokra is gondol. Olyan fontos, saját tapasztalatain alapuló észrevételeket javasol számukra, amely által mind az Au-Pair, mind a másik fél számára jobbá és elviselhetőbbé tehetik azt a bizonyos időszakot.

Minden Au-Pair számára kötelező útitárs ez a könyv, mivel a hasznos tanácsok végig segíthetik őket ezen az izgalmas és nehéz időszakon, amelyet egy idegen országban, egy másik családnál töltenek.
Au-Pair voltam... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 252 Ft

Au-Pair voltam... ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3564
ekönyv hossza 103 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


rozsazsa

Sajnos a "Saját történetem" első éjszakája után, a trambulin szó után nem tudom tovább olvasni. Kaphatnék egy kis segitséget, hol rontottam el, hogy nem sikerül tovább haladnom?. Köszönöm Rózsa

  • 0
2014-11-02 14:48
muter45

Sajnos én sem tudom letölteni!Mi lehet a baj?

  • 0
2014-11-02 15:27
muter45

Megvan!Katt a kosárra,felkerül a polcra,és már lehet is olvasni!

  • 0
2014-11-02 15:29
NyiroT

Sziasztok! Nálam is a "trambulin" szó az utolsó. Azóta kiderült már hogyan jutunk tovább? Valakinek sikerült?!

  • 0
2014-11-02 19:34
Írj véleményt az ekönyvről: Au-Pair voltam...
Regisztrálok