Az Írónő

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Sussy Taylor - azaz Szabó Matild Zsuzsanna - a népszerű Bagoly Kitty romantikus tini regények szerzője. A sorozatot már 10 éve írja, 14 éves korában kezdte el. Már a 25. kötetnél tart. A könyvben a szerelmesek épp készülnek összeházasodni. Már a könyv megfilmesítéséről tárgyalnak. A szokásos romantikus történet: Gimiben játszódik, ahol az osztály Hamupipőkéjébe beleszeret a Királyfi, vagyis az osztály legmenőbb sráca.

A lányt Bagoly Kittynek, a fiút pedig Sólyom Dánielnek hívják. A könyvben. Az írónő magánéletéről azonban semmit sem lehet tudni. A Wikipedia annyit ír, hogy mivel magántanulóként érettségizett, 16 éves kora óta csak az írásnak szenteli életét. Jelenleg 24 éves, egyidős a regény főhősnőjével. Annyit lehet még tudni, hogy egy elit Pest környéki gazdag településen él édesanyjával és annak férjével. Könyvei kiadását édesanyja menedzseli. Milyen élete van valójában az írónőnek?

A magánéletével kapcsolatosan soha nem nyilatkozik. Egy vidéki író-olvasó találkozón azonban váratlan dolog történik…

Az Írónő ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

Az Írónő ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4261
ekönyv hossza 139 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az Írónő
Regisztrálok