Az álmok városa

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Hollywood.
A város, ahol az álmok születnek.
Egy véres keleti parti bandaháború veszteseként Danny Ryan menekülni kényszerül. A maffia, a zsaruk, az FBI mind holtan vagy rács mögött akarják látni. Kisfiával, idős apjával és hűséges csapatának megtépázott maradékával Kaliforniába utazik, hogy új életet kezdjen.
Csendes, békés életet.
De a szövetségiek a nyomára bukkannak, és kérnek tőle valamit – végre kell hajtania egy akciót, mellyel vagy milliós vagyont szerez, vagy otthagyja a fogát.
És amikor Hollywoodban filmet forgatnak a régi életéről, Danny úgy dönt, beszáll az üzletbe.
Aztán szerelmes lesz.
Egy gyönyörű filmsztárba, akinek szintén megvan a maga sötét múltja.
Amikor világuk összeütközik egy hatalmas robbanásban, mely mindkettőjüket elpusztíthatja, Danny Ryan kénytelen az életéért küzdeni a városban, ahol az álmok születnek.
Vagy meghalnak.

Rhode Island partjaitól Kalifornia sivatagjaiig, ahol holttestek tűnnek el, a hatalom washingtoni folyosóitól, ahol az igazi bűnözők ténykednek, Hollywood legendás filmstúdióiig, ahol a nagy pénzt keresik, Az álmok városa a család, a szerelem, a bosszú, a túlélés és az álmok mögötti kegyetlen valóság elsöprő erejű története.

Az álmok városa ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

4 472 Ft

Az álmok városa ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8131
ekönyv hossza 335 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az álmok városa
Regisztrálok