Az árnyék

Az alvilág vezérei 3.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az árnyékod vagyok, és egy napon eljövök érted...
Ismerős az érzés, amikor nem tudod lemosni a kezedről a rászáradt festéket? Nos, megsúgom: hasonló a vér is...
Hosszú évekig éltem hazugságban. A családomat lemészárolták. A hóhér aztán magával ragadott, és saját lányaként nevelt fel. Szerettem és tiszteltem őt. Viszont azon a napon, amikor meg kellett volna torolni a tetteit, gyengének bizonyultam. Rájöttem, hogy a világ, amibe születtem és amiben eddig éltem, soha nem lesz az otthonom. Magam mögött akartam hagyni azt a két lányt, aki igazából sehova nem tartozott. Végül megtettem azt, ami keveseknek sikerül: megváltottam a szabadságomat a maffiától.
Hétköznapi nőként éltem az életemet egészen addig, amíg az árnyék, aki mindvégig
mögöttem loholt, rám nem talált. Maga volt a gonoszság, a fékezhetetlen harag, ami a pusztítás mellett egy dolgot követelt... engem.
Marilyn Miller, a népszerű sikerszerző Az alvilág vezérei-sorozatának következő részében már nem a maffia az úr, de mégis az élet a tét. Egy kegyetlen és titokzatos férfi, és egy önmaga elől menekülő nő szenvedélyes harca érzések és vágyak ellen. Vajon az egymás iránt érzett vonzalmuk van olyan erős, hogy felszínre hozza az igazságot? Az igazságot, ami egy új élet alapköve lehet?

"Magával ragadó, érzelmekben gazdag történet a maffia kegyetlen világának árnyékában és a divat fellegvárának bűvkörében."
- Egy könyvmanó élményei -

Az árnyék ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

4 172 Ft

Az árnyék ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az árnyék
Regisztrálok