Az áruló pengéje

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A legújabb fantasyszenzáció már megérkezett!

A király halott. A rendet feloszlatták. Az ország szétesőben. Amunkaadónkat pedig megölték… De esküszöm, nem mi voltunk!

Tristia királya halott. Egykor az országot törvénytudó elit harcosok, azuralkodó Öregkabátosai járták, hogy fenntartsák a rendet, amíg szélnek nemeresztették őket. Falcio Val Mond és két vándorbíró társa, Kest és Brastiezekben a zűrzavaros időkben testőrként biztosítanak kíséretet egy nemes úrszámára, aki viszont nem hajlandó kifizetni őket. Már csak akkor lehetnerosszabb a helyzet, ha megbízójuk holtan feküdne a padlón, miközben a tettesa gyanút rájuk terelő bizonyítékokat helyezne el a gyilkosság helyszínén. De…várjunk csak! Hiszen pontosan ez is történik!

Eközben a világ legromlottabb városában összeesküvést szőnek a trónmegszerzéséért. A gondosan megtervezett gyilkosságsorozatot egy árván maradtkislány halála zárná le, romba döntve mindent, amiért a három jóbarátkorábban küzdött. Ám ahhoz, hogy betartsák Paelis királynak tett végsőígéretüket, és utolsó küldetésükként leleplezzék a cselszövést és megmentséka lány életét, újra egyesíteniük kell az Öregkabátosokat. Ebben a harcbankizárólag legendás kabátjukra és kardjukra támaszkodhatnak: a nemesekzsarnokká, a lovagok haramiákká lettek, ők pedig egyedül az árulók pengéjébenbízhatnak.

Az áruló pengéje ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Az áruló pengéje ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7798
ekönyv hossza 502 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Fumax Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az áruló pengéje
Regisztrálok