Az el NEM lopott gyémánt

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Vajon mi történne, ha ugyanarra az ukrán vonatra szállna fel egy fegyverkereskedőhalottnak hitt mostohafia, és legjobb barátjának fiatal felesége, akit még nemismer, valamint az író, egy csóró, magyar egyetemista? És mi történik, hahabként a tortán megjelenik éjjel a fegyverkereskedő elszánt pribékje, aki azembereivel egy különlegesen ritka követ keres? Vajon mit tesz a kínai, akinekaz őrizetére bízták a gyémántot, de észreveszi, hogy az, eltűnt a széfből? Ésmiként kerül ez, a színét változtató kaméleon-gyémánt a wécébe? Ki találja meg?És vajon az, az igazi vagy csak egy másolat? Ha másolat, akkor hová tűnt azeredeti?

Mi lesz a lány szerelmének, Nyikolájnak a sorsa, akit ellenségei bérgyilkossalfenyegetnek meg? Túlélheti? Érdekel valakit az élete? Vagy a barátai és azolvasók figyelmét is eltereli a kő ragyogása? És miért el NEM lopott gyémánt?Mi történhetett?

Sok kaland, rengeteg fordulat, egy kis romantika!
Megtalálja vajon Izabell a szerelmét?

Még több történetet olvasnál?
http://regenyeim.hu


Az el NEM lopott gyémánt ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 551 Ft

Az el NEM lopott gyémánt ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5235
ekönyv hossza 263 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Kristóf Krizanta Amanda
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az el NEM lopott gyémánt
Regisztrálok