Az elbukottak

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Aszámtalan hibájával együtt is zseniális és félelmet nem ismerő Nora Wattsnyomozó – akit a lebilincselő thrillerben, Az elveszettekben ismerhettünk meg– halálos veszedelembe keveredik, miközben néhai apjáról igyekszik kideríteniaz igazságot.

Sok évvel apja, Sam tragikus halála után egy véletlen találkozásnyugtalanító kérdéseket vet fel, amelyeket Nora nem hagyhat figyelmen kívül.Hogy megtudja az igazságot apja életéről és erőszakos haláláról, NoraVancouverből Detroitba megy, ahol az indián őslakosként örökbe fogadott férfifelnőtt. Motor Cityben azzal szembesül, hogy Sam öngyilkosságának körülményeisokkal nyugtalanítóbbak, mint hitte.
Miközben Nora az apja múltjának titokzatos eseményeire összpontosít,otthon, Vancouverben a rendőrből magándetektívvé lett Jon Brazuca egymilliárdos túladagolásban elhunyt szeretőjének ügyében nyomoz. Kutatásaisorán egy gátlástalan droghálózatra bukkan, melynek meghökkentő módon Noráhozis köze van, s Nora talán csak akkor kap észbe, mekkora veszély fenyegeti,amikor már késő. Ám mégsem az apja régi kapcsolatai okozhatják a vesztét –hanem a sajátjai…

Az elbukottak ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 378 Ft

Az elbukottak ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7351
ekönyv hossza 299 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az elbukottak
Regisztrálok