Az elbűvölő NŐ

Minden pasi téged akar

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Milenne, ha azt mondanám neked, hogy úgy egy órán belül olyan információkatfogok megosztani veled, amelyekkel perceken belül boldogabb, egészségesebb ésvonzóbb lehetsz?
Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ugyanezek az információk örökre megváltoztathatjáka szerelmi életed?
Mi lenne, ha tudnád, hogyan lehetsz ellenállhatatlanul vonzó, és hogyanlehet részed egészséges és kielégítő kapcsolatokban anélkül, hogy bárkit isbe kellene csapnod vagy manipulálnod?
Mi lenne, ha nem kellene játszmákat játszanod, szabályokat követned vagyszámítónak lenned, hogy megkapd, amit akarsz?”

Ha érdekel, hogyan lehetsz hiteles, kifejező és ellenállhatatlan, amegfelelő könyvet tartod a kezedben. Az elbűvölő NŐ című könyv azzal a céllalszületett, hogy életed teljes átváltozatására buzdítson. Ne aggódj, aradikális átalakuláshoz szükséges extra lendületet is megkapod a latinostemperamentumáról híres Marie Forleótól, aki most megragadja a kezed, ésmegtanít arra, hogyan közelítheted meg új módon a belső és külsőellenállhatatlanság kérdését. Első és legfontosabb lépésként, itt és most elkell engedned mindazt, amit eddig a kapcsolatokról gondoltál, és meg kelltanulnod egy tökéletesen ellentétes látásmód szerint nézni a világot.

Az elbűvölő NŐ olvasása közben olyan jól fogsz szórakozni, hogy észre semveszed, mennyire felnyitja a szemed bizonyos dolgokkal kapcsolatosan.Helyenként Marie néhány gondolkodásra ösztönző kérdésével is találkozol majd,melyek ösztönös „cselekvési tervet” indítanak el benned, így könnyen azonkapod magad, hogy máris nyakig benne vagy a változás folyamatában.

„A világnak szüksége van arra az okos, vicces és gyönyörű nőre, akit márnagyon szeretnél szabadjára engedni. Megtiszteltetés számomra, hogymegmutathatom neked a hozzá vezető utat. Rajta, gyerünk!“

Az elbűvölő NŐ ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 118 Ft

Az elbűvölő NŐ ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3870
ekönyv hossza 156 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az elbűvölő NŐ
Regisztrálok