Az első millióm

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Csak az első milliómról ne kérdezz, szokták mondani a gazdag emberek, jelezve, hogy meggazdagodni azért mégiscsak nehezebb, mint gazdagnak maradni.

Pedig Máté Kriszta pontosan ezt teszi. Az első millióra kérdez rá, képletesen és valójában is, az első sikerekre, az üzleti élet sikerének titkára. Ezt teszi az RTL II-n látható népszerű tévéműsorában, és ezt teszi most, a könyvváltozatban is. Mindezt egy olyan országban, ahol a gazdagság gyanús, a boldogság ellenszenves, a siker pedig sokszor - szégyen.

Holott a könyv szereplői is - mint például Árvai Péter (Prezi), Somlai-Fischer Ádám (Prezi), Gerendai Károly (Sziget), Jaksity György (Concorde), Ivánka Katalin (IVANKA Beton Design), Tipton Zakariás (Vinylize), Száraz István (WeLoveBudapest.com, WeLoveBalaton.com, VS.hu), Küllői Péter (Bátor Tábor) és Váradi József (WizzAir) - magyarok, és jobbára Magyarországon élnek.

Nagyjából egy generáció tagjai, sokuk a startup világból emelkedett ki, felvilágosultak, tehetségesek, pontosan tudják, mit akarnak, és - őszinték.

Aki vállalta a szereplést, tudta, mire számíthat. Aki ebben a könyvben szerepel, nem a „rövidebb úton", sajátos privatizációból, gigantikus állami megrendelések révén vagy éppen maffiamódszerekkel gazdagodott meg.

Ők a saját fejük után mentek, hittek a céljaikban, a módszereikben, és kitartóak voltak. Most sikeresek, gazdagok, és nem szégyellik annak a bizonyos első milliónak a történetét.

Árvai Péter:

„Tudják meg az emberek Magyarországon, hogy van, akinek sikerül, így nekik is sikerülhet!"

Küllői Péter:

„Hibázni abszolút lehet, sőt!"

Jaksity György:

„Lecke szakmai, emberi és személyiségfejlődési szempontból is, hogy ne várjam el ugyanazt a kollégáimtól, amit magamtól elvárok."

Somlai Fischer Ádám:

„Én már el tudom hinni, hogy igazából mindegy, melyik országban dolgozunk keményen."

Balogh Péter:

„A kudarc hozzásegít minket új sikerekhez, és onnan már nem kudarc a kudarc."

Minya Viktória:

„Ha nincsen szerencséd, akkor is mindent el tudsz érni, csak lassabban."

Jakab Áron:

„A siker egyik része az önbizalom, ami nem azonos a beképzeltséggel Az önbizalom az, ha valójában ismerem a saját értékeimet, korlátaimat."

A könyv a Bridge Budapest támogatásával jött létre.


Az első millióm ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Az első millióm ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9303
ekönyv hossza 586 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az első millióm
Regisztrálok