Az értékesítés titkos kódja - Mi különbözteti meg...

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Mitcsinálnak másképp az ikonikus értékesítők?
Mi határozza meg a legjobb üzletkötők viselkedését?
Hogyan segíthetik a vezetők az eredményes értékesítést?

Nap mint nap mind eladunk, értékesítjük ötleteinket, elképzeléseinket,mások meggyőzésén dolgozunk, ezért sokat tanulhatunk az igazán profiértékesítőktől. A bevált módszereiken túl sikerük zálogát is megismerhetjükebből a legrejtettebb motivációinkat áttekinthetően feltáró könyvből. Nemmindegy ugyanis, hogyan gondolkodunk a sikerről, hogy milyen hiedelmek ésmeggyőződések motiválnak minket.

A tudományos múlttal rendelkező szerzők a teljesítményfokozás szakértői, 20ezer órányi összehasonlító elemzést végeztek a világ ikonikus értékesítőivelkészített interjúk felhasználásával. Többek között az Adidas, a Cisco, aClarify, a Deloitte, a GSK, a JP Morgan, a Microsoft, az Oracle, a Steinway& Co. és a Vodafone szervezeteiben szerzett tapasztalataik alapján pontosés átfogó értékelést kapunk arról, mi hajtja a kiválóan teljesítőüzletkötőket, hogyan gondolkodnak és miként viselkednek. A következetes,magas szintű értékesítés sikere mögött rejlő titkos kód birtokában pedigeredményesebben értékesíthetünk az élet minden területén.

Hogyan segíti elő a környezetvédelmet a szomszédok megfigyelése?

Miért parkolunk rosszabbul mások társaságában?

Mikor jobb a tömeget követni, és mikor célravezető a saját utunkat járni?Észre sem vesszük, de mások elképesztő mértékben befolyásolják életünk szinteminden területét. Jonah Berger, a Wharton Üzleti Iskola marketingprofesszora,a Ragályos! – Hogyan terjed a siker? című könyv szerzője bemutatja, milyenegyszerű, mégis gyakran meglepő módokon hatnak mások a viselkedésünkre. Haazonban felismerjük a társas befolyás hatását, tudatosabb döntésekethozhatunk, sőt növelhetjük a saját befolyásunkat, és sikeresebb, teljesebbértékű társas kapcsolatokra tehetünk szert.

A szerző:

Jonah Berger a Wharton Üzleti Iskola marketingprofesszora a PennsylvaniaiEgyetemen.

Több mint 15 éve tanulmányozza a társas befolyásolás folyamatát, illetve azötletek és termékek hírének terjedését. A Wharton legnépszerűbb onlinekurzusának előadója, több tucat tudományos cikk szerzője és számos Fortune500-as cég tanácsadója.

Az értékesítés titkos kódja - Mi különbözteti meg... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 976 Ft

Az értékesítés titkos kódja - Mi különbözteti meg a győzteseket? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3174
ekönyv hossza 76 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: HVG Könyvek
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az értékesítés titkos kódja - Mi különbözteti meg a győzteseket?
Regisztrálok