Az interjú

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Fantasztikus. Ewan egy zseni.” – Lee Child, New York Times bestsellerszerző

„Elképesztően izgalmas krimi.” – Crime Fiction Lover

Egy állásinterjú, ami az életedbe kerülhet. Kate késve érkezik London egyik legújabb és leglenyűgözőbb felhőkarcolójába, pedig álmai munkája a tét. Vezető ügyfélmenedzser lehet a város legelitebb PR-ügynökségénél. Kettesben találja magát Joellel egy csúcsmodern irodában, a tizenharmadik emeleten. Joel tartja az interjút, amikor mindenki más már a hétvégét élvezi. Már ez önmagában intő jel lehetne, de Kate ekkor még nem sejti, hogy ez a beszélgetés egészen mást tartogat számára, mint amiért jött. A nő csak úgy menekülhet meg, ha válaszol egy lehetetlennek tűnő kérdésre. De ha nem tud, valami borzasztóan rossz fog történni. A válasz és az ijesztő igazság a múltban keresendő.

C. M. Ewan nemzetközi bestsellerszerző egy vibráló thrillerrel mutatkozik be a magyar olvasóknak. A lebilincselő és akciódús történetben olyan fordulatok várnak, amelyekre nem számítasz, és minden apró részletnek jelentős szerepe van. Rémisztően izgalmas utazás az elejétől a végéig!

„Ez a könyv teljesen bekebelez.” – Featz Reviews

„Hátborzongató és erőtejes.” – For Winter Nights

„Tökéletesen megtervezett, és feszültséggel teli.” – My Chestnut Reading Tree

Az interjú ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

Az interjú ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7654
ekönyv hossza 407 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az interjú
Regisztrálok