Az örökség I. A kiválasztott

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Történet egy átlagos fiúról, egy különös világban. Az első szerelem és félelem a sorsunktól.

Caleb Jamiesont szörnyű álmok gyötrik édesapja halála után. Egy nőt lát minden éjjel, a közelsége fizikai fájdalmat okoz neki. A tizenhat éves kamasz egy régi kézzel írt naplót kapott az apjától, a férfi halálát megelőző napon. A kicsi, fekete könyvben rábukkan egy rajzra, ami az őt kísértő nőt ábrázolja. Elkezd kutatni azután, kié lehet, és miről szól a napló, ugyanis számára ismeretlen nyelven íródott.
A nyomozás közben találkozik egy furcsa lánnyal, aki minden lépését követi.
Caleb hosszú ideig nem mer elaludni, ez felkelti az édesanyja aggodalmát. Pszichológushoz mennek, ahol újra összetalálkozik a lánnyal, és kiderül, hogy ő sem mer aludni.

Együtt kutatnak tovább a napló eredete után, és lassan feltárul előttük egy hátborzongató világ. Megváltozik az életről és halálról való elképzelésük.
Mindkettejükre fontos feladat vár, és miközben felfedezik ezt rátalálnak egy addig ismeretlen énjükre. Calebnek el kell engednie az évek alatt összegyűlt félelmeit, hogy szembe tudjon nézni önmagával és az elkerülhetetlen végzetével.

Vannak olyan szerzők, akiket én rejtett gyöngyszemeknek hívok, mert bár tehetségesek, mégsem kapnak annyi figyelmet, mint kellene.
(...)
Az írónő nagyon szépen ötvözte a fantasy és a valóságos elemeket.
Álmok Útján Blog

Az örökség I. A kiválasztott ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Az örökség I. A kiválasztott ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4480
ekönyv hossza 205 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az örökség I. A kiválasztott
Regisztrálok