Az utolsó királyság

ebook
0 értékelés (érték: 0)

II. Lajos bajor király rejtélyesfigura volt, akit 1886-ban elmozdítottak a trónról, majd három nappal későbbtitokzatos módon vízbe fulladt. Az őrület határáig szertelen uralkodóról úgytartja a fáma, hogy a halála előtti években egy új királyság után kutatottvilágszerte, egy Bajorországot helyettesítő független, különálló királyságután, ahová visszavonulhat, és ott vágyai szerint uralkodhat. Egy kérdésazonban nyitva maradt: vajon sikerrel járt-e?

Itt lép a színre CottonMalone. Cotton protezsáltjának, Luke Danielsnek hosszú hónapok után sikerültbeépülnie egy renegát csoportba, amelynek feltett szándéka kivívniBajorország Németországtól való függetlenségét. Danielsnek a bajor herceg,egy frusztrált másodszülött bizalmát is sikerült elnyernie, aki elhatározta,hogy kiiktatja a bátyját, a nagyherceget, és visszaállítja aWittelsbach-monarchiát, csak most ő lesz a király. Minden egy 19. századiokiraton múlik, amely azt bizonyítja, hogy Lajos régóta pletyka tárgyátképező keresése sikerrel járt – törvényes jogosultsággal olyan területekiránt, amelyekre most Németország, Kína és az Egyesült Államok is igény tart,csak éppen gyökeresen eltérő okokból.

A Lajos három mesebelikastélyában – a Neuschwansteinben, a Linderhofban és a Herrenchiemsee-ben –elrejtett nyomok után kutató Malone és Daniels egész Bajorországon átversenyt futva küzd halálos ellenségeik egyre bővülő sorával, akiknek feltettszándéka, hogy megtalálják az utolsó királyságot.

Steve Berry a New YorkTimes bestsellerszerzője, 17 Cotton Malone-regény, 5 thriller és számoskisebb terjedelmű mű írója. Könyveit több mint 25 millió példánybannyomtatták ki, és több mint 40 nyelvre fordították le. Feleségével,Elizabethszel vezeti a történelmi értékek megőrzésének szentelt HistoryMatters nevű szervezetet. A Smithsonian Könyvtárak Tanácsadó Testületéneknyugalmazott tagja, a Thrillerírók Nemzetközi Szervezetének alapítótagja,korábban társelnöke.

Az utolsó királyság ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 755 Ft

Az utolsó királyság ekönyv adatai
egyedi szavak száma 11110
ekönyv hossza 554 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: GABO Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az utolsó királyság
Regisztrálok