Az utolsó ostrom

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Biztonságosnak hitt világukból felfedező útra indul négy fiatal, és tehetetlenül, elborzadva végignézik, ahogy az éppen felfedezett bolygó maroknyi lakosságát brutális kegyetlenséggel legyilkolja egy sok fényév távolából érkező harcias agresszor. A kipusztított világ két túlélőjével hazaindulnak, hogy a saját népüknek beszámolhassanak az őket is fenyegető veszedelemről, és biztonságuk törékenységéről.

Ezalatt a Föld népessége ugyancsak honvédő háborúra készül. Anna a királynő, Gábor a király megkapták az üzenetet, útra kelt feléjük a gyarmatosító csillagflotta. Shaare és Doween segítségével tervezik a védekezést, amely minden jel szerint meghaladja majd a Föld technikai felkészültségét. Több fronton kell harcolni. Hatalomra tör a lázadók maroknyi, ám erőszakos csoportja, de a védekezést szervezőkre a Holdon is veszedelmes meglepetés vár. A feladat lehetetlennek látszik. Az Ezeréves őrszolgálat regénysorozat utolsó kötetéből kiderül, hogy megállják-e a helyüket a háborúban a létszámban időközben kiegészülő védelmi erők, vagy elbuknak, és a Föld végleg elveszíti a függetlenségét, esetleg a lakosságát is. Az emberi civilizáció sorsa a tét.

A kötetben a sorozat összes eddigi kérdésére választ kaphat az olvasó, és felmerülhet az igény a megismerésre, hogyan kezdődött az egész. A később megjelenő első két kötetből elolvasható a teljes előtörténet és a regénysorozat minden fontos fordulópontja.

Az utolsó ostrom ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

472 Ft

Az utolsó ostrom ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9122
ekönyv hossza 484 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az utolsó ostrom
Regisztrálok