Az utolsó vacsora

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Lara Stone sorozat #2

Sunday Times Bestseller
A jachtparti szerzőjétől

Egy hólepte pihenőhely
Egy luxusétterem
Egy fogás, amiért érdemes meghalni

Viggo Widlund a gasztrovilág dédelgetett kedvence. Kluven nevű étterme, amely messze, a svéd vidéken található, az exkluzív konyhák minden toplistáját vezeti. Csak egyetlen út visz oda, és egyetlen asztal található a Kluvenben, amelyet tizenkét szerencsés kiválasztott ülhet körül.

Lara Stone, az oknyomozó újságíró is megkaparint egy foglalást, és biztos benne, hogy emlékezetes este elébe néz. De az étlapon a gyilkosság szerepel.
Viggót holtan találják, mindenki gyanúsított, aki a hólepte pihenőhelyen töltötte a hétvégét. Ki tudja bogozni Lara a hazugságok szövedékét? Megtalálja a gyilkost, mielőtt őt is megölik?

""Senki nem kever olyan élvezetes koktélt intrikából, szenvedélyből és csillogásból, mint Tasmina Perry."" - Hello Magazine

""A strandolvasmányok királynője."" - Red magazine

""Tasmina Perry folyton elvarázsolja az olvasót. Miután befejezted a regényt, még sokáig veled marad az élmény."" - Books With Wine and Chocolate

Az utolsó vacsora ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 591 Ft

Az utolsó vacsora ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8948
ekönyv hossza 431 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Az utolsó vacsora
Regisztrálok