Barack Obama szupersztár

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ma már senki sem mosolyog azon, hogy egy ?suvikszos bőrű? amerikai az Egyesült Államok teljes politikai osztályának odadobta a kesztyűt és győzött. Méghozzá olyan ellenfelekkel szemben diadalmaskodva a választási kampánynak nevezett óriási sztárparádén, mint a bálványozott Hillary Clinton és John McCain szenátor, a republikánus színeket képviselő vietnámi veterán. Az első magyar szemmel íródott Obama életrajz színekben és tényekben gazdag híradás arról, hogy voltaképpen honnan jött, mivel töltötte életének első 47 esztendejét, és miért lett az Egyesült Államok 44. elnöke Barack Hussein Obama.

A szerző, aki washingtoni tudósítóként ?tanulta? az amerikai politikát, arra keresi a választ, vajon milyen tulajdonságai tehetik alkalmassá ezt a kimagasló képességű politikust és embert arra, hogy kivezesse Amerikát az iraki és afganisztáni kátyúkból, a világot pedig az utóbbi évtizedek legsúlyosabb gazdasági válságából.

Barack Obama szupersztár ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Barack Obama szupersztár ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5690
ekönyv hossza 175 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Barack Obama szupersztár
Regisztrálok