Bárki lehet tőzsdés

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A pénzügyek iránt érdeklődők körében már-már klasszikusnak számító könyvben a szerző a befektetések világába kalauzolja el az olvasót. Személyes tapasztalatain – sikerein éppúgy, mint kudarcain – keresztül ismerhetjük meg a különböző befektetési piacokat.
A Bárki lehet tőzsdés ötödik kiadása lényegesen kibővült a korábbi magyar és angol nyelvű kiadásokhoz képest.

„Sajátos hangvételű és rendkívül érdekes időutazás, amit e könyv kínál. Ki mesélhetné el hitelesebben az elmúlt évtizedek tőkepiaci történéseit, mint egy hazai – sokat próbált – spekuláns. Szórakozta tó olvasmány a kezdőknek tanulásként, a haladóknak visszaemlékezésként.”
Cselovszki Róbert, az Erste Bank Befektetési Rt. igazgatója

„Igen meghökkentő és egyben tanulságos olvasmány a piacgazdaságba való átmenet olyan kelet-közép-európai érdekességeiről, mint »ingyen ebéd« a bankoktól, a spekuláns tőkéjét hetek alatt felemésztő hiperinfláció, vagy az olyan hatalmas kötvényhozamok, melyekről mi nyugati befektetők nem is álmodhattunk.”
Salomon John Drury, a JP Morgan londoni brókere

„A szerző a hazai és nemzetközi tőzsdei lehetőségek korlátlan tárházába nyújt bepillantást, amit a saját tapasztalatai tesznek hitelessé, és mások számára is tanulságos élménnyé.”
Kecskeméti Judit, az Anno Tőzsdeklub elnöke

„Az olvasók egy vérbeli befektetőtől ismerhetik meg a lassan formálódó magyar részvénypiac múltját és jelenét. Egy nem csak izgalmas, de hasznos történet, amely a hazai börze mellett a rendszerváltáskori valutaarbitrázstól a kárpótlási jegy piacán át egészen a Nokia és Google részvények szárnyalásáig terjed.”
Korányi G. Tamás, a Napi Gazdaság tőzsdei rovatvezetője

Bárki lehet tőzsdés ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 394 Ft

Bárki lehet tőzsdés ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7054
ekönyv hossza 371 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Alinea Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Bárki lehet tőzsdés
Regisztrálok