Bianca 335.

Édes cukrászlány; Az a fránya cipzár; Országút vándora

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Nina Harrington: Édes cukrászlány
Ki ez a jóképű pasi a konyhámban? – gondolja Amy, miközben kivesz a sütőből egy újabb adag péksüteményt. Jared a lány barátnőjének bátyjaként mutatkozik be. Miközben közösen szervezik a kishúga esküvőjét, feltartóztathatatlanul egymás karjába sodródnak. De vajon mi lesz, ha kiderül, mit rejt Amy az örökké nyakig begombolt felsője alatt?

Judy Duarte: Az a fránya cipzár

Mollyt tizenkét évvel ezelőtt elválasztották kishúgától, aki mostanra nagykorúvá vált, ezért a lány felfogadja a magánnyomozó Ricót, hogy kutassa fel. A férfi bármit hajlandó megtenni az esküvőszervezőért, egyedül a szerelmét nem tudja viszonozni…

Sara Orwig: Országút vándora
Jóképű férfi kanyarodik be a Harley-Davidsonján Maggie Langford birtokára, és közli vele, hogy ég a farmja. A falusiak segítségével sikerül eloltaniuk a tüzet, s felmerül a gyanú, hogy szándékos gyújtogatás történt. Később a férfi újabb behatolás nyomát fedezi fel, és nem nyugszik, míg el nem kapja a tettest. De tényleg ez tartja a farmon, vagy inkább a Maggie iránt érzett szerelme?

Bianca 335. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Bianca 335. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7424
ekönyv hossza 424 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Bianca 335.
Regisztrálok