Boldogító karácsony

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Wynn Beauchene sikeres üzletasszony és nagyszerű édesanya. Úgy tűnik, semmi sem hiányzik az életéből, mégis belehabarodik a szomszédjába, a helyi zsaruba, Garrick McCabe-be, akit alig ismer. Ám ez hamarosan megváltozik, mert a férfi egy szép napon a segítségét kéri…

Az év végén ugyanis meglátogatja várandós lánya, és Garrick szeretné kicsinosítani a házát, hogy Joylyn otthon érezze magát. Valaha nagyon szoros volt a kapcsolatuk, és reméli, hogy egy hangulatos kisvárosi karácsony bensőséges ismét megtalálják a közös hangot. De ahhoz, hogy változtasson a lánya fagyos hozzáállásán, többre lesz szükség néhány fényfüzérnél.

A varázslatos ünnep jó hatással van Wynn sebzett lelkére: rájön, ideje abbahagynia, hogy büntesse magát egy fájdalmas titok miatt. Garricket azonban továbbra is gyötrik a múlt kísértetei. Vajon megengedi-e Wynn-nek, hogy kinyissa az egyetlen ajándékot, amelyre a nő igazán vágyik – a szívét?

Boldogító karácsony ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

4 630 Ft

Boldogító karácsony ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6923
ekönyv hossza 379 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Boldogító karácsony
Regisztrálok