Boldogságképlet

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az üzenet világos:az emberi lényeket boldog életre tervezték. Amikor azonban közbeszól az élet- amint azt többször is megteszi, mindnyájunkkal -, vissza kell állítanunk agyári beállításainkat, hogy újraindíthassuk természetesboldogság-üzemmódunkat.

A szupertitkos Google X program mérnökeként mindig is lenyűgözte acsalókának tűnő boldogság újraindítása által jelentett kihívás. Analitikus,elemző elméje fogta a boldogságproblémát, és lebontotta kisebb összetevőire,majd tényszerű megközelítést alkalmazva, amellyel mérhetővé és újraelőállíthatóvá tette a célt, hozzálátott a feladathoz. Próbára tett mindenolyan módszert, amelyről azt mondták, hogy vakon vesse be, megvizsgálta minden"mozgó alkatrész" alkalmasságát, és gondosan utánanézett az összesbetáplált adat érvényességének, miközben olyan algoritmusok megalkotásándolgozott, amely elhozná a kívánt eredményt. Szoftverfejlesztőként azt a célttűzte maga elé, hogy megtalálja a programot, amely bárki életében újra ésújra megbízhtóan alkalmazható, és minden alkalommal elhozza aboldogságot.

A boldogság egészen addig a napig fogalmi problémát jelentett Mo Gawdatszámára, amikor hirtelen és váratlanul elveszítetette fiatal fiát,Alit.

Akkor azonban gyakorlati, személyes és mélységesen égető problémává vált.Képes-e az általa kidolgozott algoritmussal visszavezetni magát és családjátis a normál, "pihenő boldogság" állapotába egy ilyen tragédia utánis, amit szeretett fiuk és fivérük elvesztése okozott?

Próbára tette a rendszert, és az működött. Egy-egy üzleti lehetőség miattistressz, hosszú várakozás a reptéren a biztonsági átvizsgálás miatt, pocsékkiszolgálás - semmi sem homályosíthatta el a boldogságát.

Férjként, szülőként, fiúként barátként és alkalmazottként elkerülhetetlenülátélte a mindennapi élet és jó és rosszabb pillanatait, mégsem számított,hogy egy adott napja milyen volt: rossz vagy mindkettőből egy kicsi. Aztvette észre, hogy képes magát a hullámvasutazást élvezni.

A Boldogságképlet algoritmusát alkalmazva ez neked is menni fog.

Boldogságképlet ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 535 Ft

Boldogságképlet ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7826
ekönyv hossza 418 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Motibooks (Guruló Egyetem Kft.)
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Boldogságképlet
Regisztrálok