Bűnös érintés

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Egy történet, ami éhezi a bűnt, mégis az igaz érzelmek éltetik.” – Ella Steel, írónő

A bűnök árnyékként követnek, menekülj előlük bárhová is… Elena Valace életének egy célja van. Elkapni a bűnösöket, és igazságot szolgáltatni, mert minden bűnt meg kell torolni. Vezető nyomozóként egy kemény és férfiak uralta világban találta meg a helyét. Ám a biztonságos falakon kívül, amikor leszáll az éj, szembe kell néznie egy szörnyeteggel, aki fölött nincs hatalma. Egy egyéjszakás kaland. Amiről azt hitte nem ismétlődhet meg. Egy ügy. Ami felszakítja a múltban elszenvedett sebeket. Egy nyomozó. Akinek a kezében a fegyver mellett hatalom van. A veszély és szenvedély hatalma. Elena nem tud ellenállni a jóképű kísértésnek. Az egy éjszakából több lesz, és az olthatatlan vágy mellett minden tiltás ellenére érzelmek születnek. De vajon Elena van olyan erős, hogy szembenézzen az igazsággal? Az ügy szálai szép lassan összeérnek. Kiderül, ki bűnös, és ki ártatlan. A szabályok végül érvényüket vesztik. Még akkor is, ha könnyekkel fizetünk értük…

Marilyn Miller megmutatja az élet torz arcát, ami képes a tiszta lelket is gyarlóvá tenni. Mert minden emberben ott lapul a bűn, ami olykor ocsmány testet képes ölteni. Vajon mit vagyunk képesek megbocsátani a szeretteinknek? Minden bűntettünk alól elnyerhetjük a feloldozást?

„Megdöbbent, felkavar, szaggatja a lelket.” – Könyvszenvedély „Kegyetlenül bűnös és kiszámíthatatlan!” – Erikaolvas

Bűnös érintés ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Bűnös érintés ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6282
ekönyv hossza 437 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Bűnös érintés
Regisztrálok