Bűnös szívünk mélyén

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Egy buliból hazafelé tartva atizenhét éves Ivy és jövendőbeli expasija majdnem elgázolnak egy meztelen,fiatal nőt egy fákkal övezett út közepén. És ez csak a kezdete az egyrehátborzongatóbb eseményeknek. Ivy hamarosan meghökkentő dolgokra figyel felotthon is: egy döglött nyulat talál a kocsibejárón, majd anyja bizarr főzetéta kertben elásva, de kisvártatva előkerül egy gyermekkori kincses doboza is aszülei gardróbszéfjéből.

Hamarosan a felszínrebugyognak Ivy titkolózó anyja múltbeli titkai. Mit követett el annak idején?És mi van, ha a természetfeletti erők, amelyekkel tinédzserkorában dacolt,most visszatérnek, hogy mindkettejüket kísértsék? Ivynak válaszokra leszszüksége, ha el akarja kerülni a vészesen közelgő sötétséget. A részben Ivyjelenkori, külvárosi otthonában, részben pedig anyja mágiával átitatott,1990-es évekbeli Chicagójában játszódó történet boszorkányos lendülettel,letehetetlenül száguld izgalmas befejezése felé.

Melissa Albert regényetitkokkal, hazugságokkal, rossz döntésekkel és veszélyes mágiával szőttparanormális fantasy, ami a horror eszköztárából sem restválogatni.

“Mintha minden sora titkosvarázsigéket rejtene. Csak úgy lüktet a mágiától, és bűvkörébe vonja azolvasót is.”
V. E. Schwab

Bűnös szívünk mélyén ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 583 Ft

Bűnös szívünk mélyén ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8840
ekönyv hossza 355 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Agave
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Bűnös szívünk mélyén
Regisztrálok