Bűnügyi szolgálati ismeretek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A tankönyv A bűnügyi hírszerzés kézikönyve című, korábban megjelent mű folytatásának tekinthető, amennyiben a rendészeti és a bűnügyi hírszerzés különválasztásának megfelelően a megváltozott jogi környezetben szól az egyes kiemelt bűncselekmények felderítési lehetőségeiről, alkalmazkodva az új törvényi szabályozáshoz, és fejti ki részletesen a rendészeti célú titkos információgyűjtés feladatait, illetve ismertet bizonyos kapcsolódó és a rendészettudományban ritkán feldolgozott szakterületeket.

A tankönyv nem törekszik minden érintett kérdéskör teljes körű bemutatására, a szerzők inkább gondolatébresztőnek szánták írásaikat. Egyfajta szakmai kézikönyvet szerettek volna a hallgatók kezébe adni, amely ötleteket ad nekik az egyes témák megközelítéséhez, figyelemfelhívó módon integrálva más tudományágak kapcsolódó ismereteit, elősegítve ezáltal a komplex felderítési feladatok megoldását akár egyetemi szinten, akár később, a rendészeti szervek szintjén.

Bűnügyi szolgálati ismeretek ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 525 Ft

Bűnügyi szolgálati ismeretek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9783
ekönyv hossza 656 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ludovika
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Bűnügyi szolgálati ismeretek
Regisztrálok