Caesar trónja

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Steven ​Saylor alegújabb regényében a történelem leghíresebb gyilkosságát helyeziközéppontba: Rómában vagyunk Kr. e. 44-ben, nem sokkal martius idusaelőtt.

A római szenátus által élethosszig diktátornak választott JuliusCaesar megkegyelmez maradék ellenségeinek és megjutalmazza barátait.Elhagyni készül a várost, hogy légiói segítségével meghódítsa a PártusBirodalmat. Indulás előtt azonban akad néhány elintéznivalója.

Miután évtizedekig nyomozott a hatalmasságok bűnei és gyilkosságaiügyében, és bebocsátást nyert a lovagi rendbe, Gordianus elhatározza,hogy visszavonul. Csakhogy martius 10. napjának reggelén először Cicero,majd Caesar is a házába hívja. Ugyanazt kérik tőle: éleslátása ésszimata segítségével derítsen fel egy esetleges összeesküvést a diktátorellen. De Caesar mást is közöl vele. Mivel egyik legfőbb bizalmasaMeto, Gordianus fogadott fia, hálája jeléül olyan kitüntetésben akarjarészesíteni a Nyomozót, amely nemcsak az ő életét, hanem az egészcsaládja jövőjét is megváltoztatja. A szenátus következő ülésén, martius15-én nagy kegyben kívánja részesíteni.

Gordianusnak tehát le kell porolnia régi tudományát, és le kelllepleznie a Julius Caesar életére törő cselszövőket. Ha léteznekegyáltalán. Ezalatt viszont másféle összeesküvések is szövődnek. Martiusidusa gyorsan közeleg, és legalább egy gyilkosságra biztosan sor kerül.


Caesar trónja ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 1 953 Ft

1 757 Ft

Caesar trónja ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8972
ekönyv hossza 501 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Agave
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Caesar trónja
Regisztrálok