Chi gyaloglás

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Forradalmian új program, ami egyesíti a gyaloglást a taichi alapelveivel – az eredmény maximális fizikai, mentális és spirituális erőnlét.


A kíméletes, és jótékony egészségjavító gyaloglás ismét az egyik legnépszerűbb mindennapos testedzési forma lett. Azonban még csak kevesen élvezhetik mindazokat az előnyöket, amiket a gyaloglás nyújthat.


A ChiGyaloglásban Danny és Katherine Dreyer, a neves gyalogló- és futóedzők, megtanítják az általuk kidolgozott módszereket, amelyek a gyaloglást hétköznapi helyváltoztatásból intenzív és hatásos, a mentális, érzelmi és fizikai jó közérzetet emelő testedzéssé alakítják. A Pilates-tornához, a jógához és a taichihoz hasonlóan a ChiGyaloglás is a test rendezését valamint az éberséget hangsúlyozza, miközben a test vázizmait erősíti.


A ChiGyaloglás öt éber lépése korra és erőnlétre való tekintet nélkül bárkit jobb kondícióhoz segít, tetőtől talpig, kívül-belül egyaránt.

1. Rendezze a tartását. Tanulja meg a helyes testtartást, és az egyensúlyt.

2. Kapcsolja be a vázizmokat. Ezzel eltűnnek a térd- és hátfájások.

3. Hozzon létre egyensúlyt. Gyalogoljon gyorsabban, messzebb és kevesebb erőfeszítéssel.

4. Döntsön. Válassza ki a tizenkét nagyszerű gyaloglástípust (pl. kardio, energiafeltöltő vagy a meditatív program) tartalmazó menüből az önnek megfelelőket.

5. Haladjon. Minden gyaloglás, akármilyen hosszú, éber, élvezetes élmény lesz, kezdők és veterán gyaloglók számára is.


DANNY DREYER, nagyra becsült gyalogló- és futóedző, nemzetközi minősítésű utramaraton-futó. Szeminárumokat vezet szerte az USA-ban, és gyakran ad elő atlétikai versenyeken és rendezvényeken. Katherine Dreyerrel együtt írták a ChiFutást. KATHERINE DREYER több mint húsz évnyi egészségügyi, személyiségfejlesztési és fitneszbeli tapasztalaival járult hozzá e könyvhöz. Jelenleg Danny-vel együtt dolgoznak a ChiFutás, ChiGyaloglás és ChiÉletmód programjaikon.


A ChiFutást méltató üzenetekből

„Ez a program alapvetően átalakítja a futásodat.”

Baron Baptiste, a Journey into Power szerzője


„A ChiFutás nagyon értékes ajándékot hozott. Egy sérülésből adódóan már tíz éve nem voltam képes futni. Most, 52 évesen újra élvezhetem az örömteli, sérülésmentes terepfutást a Shawangunk-hegységben. Immár ugyanazzal az áldásos hatékonysággal, flow-val és éberséggel mozoghatok a szárazföldön, mint amit az úszásban tapasztalhattam. Azt üzenem az embereknek, hogy a ChiFutás a használati útmutató mindenkinek, akinek van lába, és hajlandó megmozdítani is az egészsége és boldogsága érdekében.”

Terry Laughlin, a Total Immersion szerzője


„Az évtized legizgalmasabb és legforradalmibb könyve, ami a futók közössége számára megjelent.”

Toby Tanser, a Train Hard, Win Easy szerzője

Chi gyaloglás ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 417 Ft

Chi gyaloglás ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6409
ekönyv hossza 342 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Lunarimpex Bt.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Chi gyaloglás
Regisztrálok