Édes lázadás - A szerelem rabszolgái 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az Édes bosszúban folytatódnak a D’Avila család asszonyainak kalandjai és viszontagságai. A századfordulóhoz közeledve, a Fehér Orom ültetvényt immár Veronica két örökbefogadott lánya, Sofía és Rebecca vezetik, és a testvérekre hamarosan nehéz évek várnak: Kubát újra eléri a forradalom szele, amely végleg kisöpri a rabszolgaságot és a spanyol elnyomókat a szigetről. A két testvér azonban nagy árat fizet ezért: nem csak a szerelem és a féltékenység, de a háború eseményei is közéjük állnak, árulások és ármányok sorát indítva útjára… És felfedve egy régi titkot, ami éppúgy megpecsételi sorsukat, mint az Öreg Morró réges-régi jóslata.

Budai Lotti az Édes Ébredés folytatásaként most a 19. századi gyarmati Kuba egy újabb izgalmas időszakát és a d'Avila család egy újabb generációjának kalandjait mutatja be.

Édes lázadás - A szerelem rabszolgái 2. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 361 Ft

Édes lázadás - A szerelem rabszolgái 2. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7444
ekönyv hossza 385 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Édes lázadás - A szerelem rabszolgái 2.
Regisztrálok