Egy csúnya nő

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az Egy csúnya nő az első fejezettől az utolsóig ébren tartja kíváncsiságunkat. A kulcsfigura Nola, akinek az életében egymást érik a lelki törések, mindvégig csúnyasága miatt szenved, noha a teste vonzó, kívánják is a férfiak.

Az író és a címszereplő felváltva meséli a történetet. Nola naplószerűen, sóvárgások és emlékek útvesztőjében gázolva, ahol minduntalan visszatér a nemiség kérdése. Nola beszámolóját az író kommentáló fejezetei egészítik ki, ő a valós eseményeket mutatja be, és a testi, lelki folyamatokat elemzi. Nola barátnője a gyönyörű Emma, és a két nő csalódásokon, kavargó érzelmeken, megdöbbentő felismeréseken át jut el a normális élethez.

Az olvasó eközben családi legendákkal, elfeledett titkokkal találkozik a naturalisztikus elemeket sem nélkülöző történetben. Aki olvasta Thomas Hardy Egy tiszta nő című regényét, ezúttal megismerkedhet egy 21. századi magyar nő kálváriájával és relatív boldogságával.

Egy csúnya nő ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Egy csúnya nő ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7088
ekönyv hossza 313 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Pen-Dent Bt.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Egy csúnya nő
Regisztrálok