Ellentétek vihara

Megtört szívek 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Történet a kitartásról, csalódásról, barátságról, családról, veszteségről, szerelemről, és az elfogadásról.” – The Reading Cafe

A világ mindent elvett tőlünk. Miután túléltünk egy repülőgépszerencsétlenséget, és több más tragédiát, megérdemeltük volna, hogy nyugodtan élhessünk. De rá kellett jönnünk, hogy a sorsnak más tervei vannak. Remi és én lelki társak voltunk. Amikor a legmélyebb gödörbe kerültünk, félő volt, hogy véget ér a szerelmünk. Csakhogy mindig van kiút, még ha elsőre nem is látszik. A múlt titkai bármikor tönkretehettek volna mindent, de Remiért és a közös jövőnkért hajlandó vagyok a végsőkig harcolni. Nem állunk meg, amíg vissza nem kapunk mindent… Végleg.

A USA Today bestsellerszerző, Aly Martinez Megtört szívek sorozatának befejező részében az összes eddigi kérdésünkre választ kapunk, és fény derül arra is, hogy a romok között szárba szökkenő szerelem lehet-e olyan erős, hogy kibírja az élet viszontagságait.

„Lélegzetelállítóan szép.” – The Never Ending Book Basket

„Egy újabb érzelmi hullámvasút.” – The Good The Bad and The Unread

„Könnyedség és humor vonzalommal fűszerezve.” – Reading Frenzy

Ellentétek vihara ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 936 Ft

Ellentétek vihara ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5898
ekönyv hossza 272 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ellentétek vihara
Regisztrálok