Ellentétek vonzása

Megtört szívek 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Az írónő eddigi legjobb könyve.” – Veronica's Reading Vault

A világ nem tartozik neked semmivel. Erre akkor jöttem rá, amikor elvesztettem a szeretett nőt, és szembe kellett néznem a keserű ténnyel, hogy nélküle kell folytatnom.

Gyötört a lelkifurdalás, nem hagytak nyugodni az emlékek. Miután a repülőgép szerencsétlenség elragadta tőlem a menyasszonyomat, beletörődtem, hogy magányosan fogok élni. Csakhogy a szerencsétlenség egyik túlélője beviharzott az életembe. Remi Grey vad volt és tüzes. Fény az alagút végén. Mellette kezdtem azt hinni, hogy a sorsnak más tervei vannak velem. De ahogy szép lassan fény derült a múltra, úgy tűnt, az egyetlen dolog, amit a sors rendelt, hogy őt is elveszítem. Csakhogy Remiért hajlandó vagyok kockáztatni, bármi legyen is az ára.

A USA Today bestsellerszerző, Aly Martinez három részes sorozatának két összetört lélek a főszereplője, akik megmutatják nekünk, hogy a szeretet és a szerelem a legmélyebb sebeket is begyógyítja. A könyv lapjaiból csak úgy áradnak az érzelmek.

„Aly Martinez ismét nagyot alkotott.” ¬– Sarina Bowen, a USA Today bestsellerszerző

„Egy ilyen olvasmányos, cselekményekben gazdag művet mindig nehéz letenni.” ¬– Wendy's Book Blog

„Az ilyen könyvek miatt vagyok hajlandó olvasni!” ¬– The Book Bee

Ellentétek vonzása ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 779 Ft

Ellentétek vonzása ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6290
ekönyv hossza 265 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ellentétek vonzása
Regisztrálok