Eltitkolt múlt (bővített újrakiadás)

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Anne L. Green nagyszerű írónő, és az általa megalkotott szereplők titokzatosak, életük izgalmas.” – Könyvekbe burkolt világ

Alexander Cross amerikai aranyifjú szívét összetörte a nagy Ő. Hogy többé ne sérülhessen, magába temeti érzéseit és lelketlen nőfalóvá válik. A hódításaiból kizár minden kötődést, csak a megszerzett trófeákra összpontosít, hogy elégtételt vehessen a női nemen.

Miranda, az egykor híres milánói zongoraművész mára köddé vált. A múltja elől San Franciscóba menekül. Titokban új életet kezd Alexandra néven. Lemond mindenről, amely valaha fontos volt számára. Így teljesít egy utolsó kívánságot.

Mikor a két reményvesztett ember útja keresztezi egymást, életük gyökeresen megváltozik. Megtapasztalják, milyen gondoskodni, szeretni és szeretve lenni. Ám közös jövőt mégsem tervezhetnek, mert a volt zongorista eltitkolt múltja árnyékként követi őket. Vajon visszarántja a lányt a sötétségbe?
Az Eltitkolt múlt jubileumi, tizedik, élfestett kiadásában Alex Cross, az Anne L. Green-regények kedvenc szívtiprójának kalandja az olvasók kérésére kiegészült a főszereplők előtörténetével és egy meglepetésfejezettel.

„Lebilincselő és forró jelenetekkel színesített romantikus történet, szerethető karakterekkel.” – Vivien olvasókuckója

Eltitkolt múlt (bővített újrakiadás) ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

4 330 Ft

Eltitkolt múlt (bővített újrakiadás) ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Eltitkolt múlt (bővített újrakiadás)
Regisztrálok