Elveszve Mexikóban

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Te mit tennél, ha egy reggelen, nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint marad utána.

Kathy, útra kell, hogy Mexikóban megkeresse kedvesét. Ám, újabb rejtélyek várnak rá. Egy titokzatos menyasszony, egy halottnak hitt anya, egy vidám özvegy. Egy nyomozónő és két férfi segíti. A férfiak nemcsak Johnt, hanem a magyar lány kegyeit is keresik. Vajon Kathy rátalál az elveszett férfira és a szerelemre?

Te mit tennél, ha egyik nap arra ébrednél, fogalmad sincs, ki vagy? Csupán egy fénykép maradt a múltadból, rajta egy keresztnévvel: Richárd.

John, akit Richárdnak gondolnak, egy orvosnő, és egy idős asszony segítségével keresi a múltját. Különös titkok veszik körbe. Egy elveszett menyasszony, egy babonás özvegy, mesés vagyon. Vajon John rátalál a múltjára és a szerelemre?

Egy rejtélyekkel átszőtt, romantikus kalandregényt olvashatunk, ami egzotikus tájakra visz el, ahol különleges érzelmek, és sok meglepő fordulat vár az olvasóra.


Elveszve Mexikóban ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

709 Ft

Elveszve Mexikóban ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4701
ekönyv hossza 206 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: EZ-Könyv
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Elveszve Mexikóban
Regisztrálok