Emlékek fogságában - Szabadulás az elme börtönéből

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Wladislaw, lengyel katonatisztként korán hadifogságba esett a második világháború pusztításának sodrában. A táborban eltöltött időszak alatt volt ideje elgondolkodni az emberiségre zúdult borzalmakon, az erőszakon, a gyűlöleten, az emberi tetteken. A vallatások során szerzett számos testi seb fájdalmát felül írták a lelki sérülések, amelyeket a látvány okozott számára.

Emberek tömegeinek szenvedését tehetetlenül szemlélte, majd elhatározta, hogy társaival együtt megszökik, és visszatér szeretteihez, ahol új, erőszak mentes életet kezd. Ehhez mindössze egyetlen értéke maradt. A hite, mely erősebb volt bárminél. Bár a háború zaja zakatolt elméjében, hite, ami szívében dobogott, a lemostohább körülmények között is vezette az úton. Emlékei vissza-visszatérő hullámokban zaklatták, ám ő szabadulni igyekezett a sötétlő múlt ragacsos markából. "-Gyorsan, fiúk! Nincs sok időnk! Indulás! - suttogta Wladislaw. - Sorakozzatok az ajtónál! - tette hozzá. A dohos, nehéz takarók sorra megmozdultak, majd alig hallható cipőkoppanásokkal, hét alak indult meg az éj ölelésében."

Emlékek fogságában - Szabadulás az elme börtönéből ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 496 Ft

Emlékek fogságában - Szabadulás az elme börtönéből ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3455
ekönyv hossza 100 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Underground Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Emlékek fogságában - Szabadulás az elme börtönéből
Regisztrálok