Érzelmek kisgyermekkorban 

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Miért a „nem” a kedvenc szava az egy és három év közötti gyereknek? Miért csimpaszkodik belénk, ha a következő pillanatban dacosan ellök magától? Mit tegyünk, ha hirtelen kézzel-lábbal tiltakozik egy olyan hétköznapi helyzetben, mint az esti fürdés? Miért hisztizik?

Ebben az életkorban már heves, ellentmondásos és folyton változó érzelmek dúlnak a gyerekekben. A kisgyerekkor érzelmi hullámzásai óriási kihívás elé állíthatják a szülőt és a gyereket is. Mialatt egy bölcsődés robbanásszerű testi és agyi fejlődésen megy keresztül, a szülőnek biztos pontnak kell maradnia az érzelmi viharok kellős közepén is.

Alicia F. Lieberman munkája az első könyv, amely az egy- és hároméves kor közötti gyerekek intenzív érzelmi életét tanulmányozza. Évtizedeket felölelő kutatásaiból kiindulva, valós példákkal, konkrét esetekkel szemléltetve veszi sorra és elemzi a leggyakrabban felmerülő problémákat. Nagy empátiával és szeretettel fordul mind a gyermek, mind a szülő felé. Úgy mutatja be és magyarázza a lélektani folyamatokat, hogy a szülő képes legyen átérezni-megérteni a kicsi gyakran irreálisnak és logikátlannak tűnő viselkedését. És azt, hogy a gyereknevelés fantasztikus kalandja során neki, a szülőnek legalább annyit kell tanulnia és fejlődnie, mint a világot éppen felfedező kislányának, kisfiának.
A hasznos és gyakorlatias tanácsokkal szolgáló, élvezetes stílusban megírt Érzelmek kisgyerekkorban segítséget nyújt ahhoz, hogy megértsük gyerekünket, és könnyebbé, boldogabbá tegyük a vele töltött időt. Nem csak szülőknek ajánlható olvasmány, mindenkinek tartogathat felfedezésszámba menő meglepetéseket!

Érzelmek kisgyermekkorban  ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Érzelmek kisgyermekkorban  ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6574
ekönyv hossza 379 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Jaffa Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Érzelmek kisgyermekkorban 
Regisztrálok