Európa 22-es csapdában

Miért példaképünk az euroatlanti rendszer?

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A szerző az „euroatlanti eszmerendszer, erkölcsök” követendő jellegét kérdőjelezi meg két kötetben. A jelen írás a mű első kötete, az európai vezető országok - mint példaképek - eszmerendszerével foglalkozik. Kimutatja, hogy mind a „polgári” demokrácia, mind a neoliberalizmus, mind pedig a kereszténység eszmerendszerként csődhelyzetet jelent az egész kontinens számára. Az erőszak pedig nyomasztó belső jellegzetessége valamennyi volt gyarmattartó hatalomnak.
Kitérőként Magyarországot befogadó országként, a Virtuózok zenei versenysorozatot pedig valóban követendő példaként ismerteti.

A második kötetben, az „Az USA ledarálja a világot” című írásában a világcsendőrré vált birodalmat – számtalan nyugati, főként amerikai szakember, tudós véleményére is támaszkodva – felelőssé teszi a fél világot súlyosan érintő háborús katasztrófáért, az általános iszlámellenes gyűlöletért, és a tízmilliókat érintő migrációs válságért.

A kötetet - amerikai szerző könyvéből idézve - a legfontosabb 22 háborús bűnös megnevezésével zárja.

Európa 22-es csapdában ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Európa 22-es csapdában ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Európa 22-es csapdában
Regisztrálok