Európa halála

Mit adunk fel a túlélésért?

ebook
0 értékelés (érték: 0)

2050-ben ​járunk. Magyarország túl van egy újabb parlamenti választáson, és a miniszterelnöknek nincs könnyű dolga. Az országban lassan egymillió muzulmán vallású ember él, és közel a felük arab származású. A magyarok száma nyolcmillió alá csökkent.
Az Arab-félszigeten már fél évszázada matematikai modellekkel tervezik a jövőt. Semmi sem történhet úgy, hogy ne látnák előre.
Megérett az idő, hogy a Dinasztia lépjen.
Valami folyik a háttérben, de senki sem látja egészben a kirakós minden darabkáját.
Zsitvai László, a frissen kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadó igyekszik úgy lavírozni, hogy minden az ő érdeke szerint alakuljon. Ezalatt az iszlám hitet felvett Siroki Mariann pszichológus egy olyan elméletet állít fel Budapesten, amely alapjaiban változtatja meg a terror elleni háborút. Ám a terroristák is változtatnak a taktikán, és a nőnek másodszor is meg kell találnia a megoldást.
A terror elleni háború tényleges színterén, az utcákon azonban egyre nagyobb a káosz. Hamza főhadnagy, a rendőrség mesterlövésze nem elvek és elméletek mentén dolgozik, hanem a kőkemény valóságba lép ki minden nap. És neki meg kell húznia a ravaszt.
A geopolitikai dilemmák egy házaspár mindennapjaiban is megjelennek, és az átlagember szintjén kell döntést hozniuk: hogyan tovább?
Meg kell-e hajolniuk a hatalom előtt?
Meg lehet-e változtatni a globális politikát?
Vagy egyszerűen csak a saját életüket kell menteniük?
Mert másra talán nincs is lehetőség…
Réti László azokat a problémákat feszegeti letehetetlenül izgalmas bestsellerében, amelyek napról napra egyre erősebben határozzák meg mindennapjainkat, jövőnket.

Európa halála ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 748 Ft

Európa halála ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10104
ekönyv hossza 587 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Európa halála
Regisztrálok