Ez szívás. Hogyan tovább?

Találj örömöt a káoszban

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Tudd meg, mi kell ahhoz, hogy újra talpra állj, bármivel is kerülj szembe.
Tanuld meg nemcsak egyszerűen átvészelni a nehéz pillanatokat, hanem szárnyald túl azokat!

Ismered az élet szörnyű, pofonütéssel felérő pillanatait? Azokat, amik padlóra küldenek, felemésztenek, vagy olyannyira megráznak, hogy azt kívánod, bárcsak az egész egy rossz álom lett volna? Bizonyára igen, mert ilyenek mindannyiunkkal megesnek nap mint nap.

Dr. Neeta Bhushan a gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket nyújt a gyógyuláshoz, a boldogság megtalálásához és az élet újjáépítéséhez a kellemetlen, szívással teli pillanatok után. Izgalmas, ötlépcsős gyakorlatot kínál ahhoz, hogy elfogadjuk a káoszban rejlő lehetőségeket, normalizáljuk a rossz emberi pillanatokat, kegyelemmel győzzük le a kudarcokat, és minden alkalommal előre tekintsünk.

Az Ez szívás! Hogyan tovább? életszerű és derűlátó útmutató a személyes fejlődéshez. Szórakoztató olvasmány, amely segít elengedni a tökéletességet, megtanít átvészelni életünk nehéz időszakait, és továbblépni rajtuk, rugalmasan és magabiztosan.

Megtudhatod,

• miért olyan nehéz talpra állni, ha a dolgok rosszul alakulnak;
• hogyan alakítja életed négy alapvető összetevője az egyéni Rugalmassági Faktorodat;
• hogyan navigálhatsz és léphetsz mindig egy szinttel feljebb a Repülj Előre Keretrendszer 5 szakaszának bármelyikében: Zuhanás, Lángra lobbanás, Felemelkedés, Nagyobbodás, Gyarapodás.

Ne feledd: nincs határa annak, milyen messzire tudsz repülni!

„Amint megnyílsz annak az elfogadása előtt, hogy a bukás változást hozhat, exponenciális mennyiségű lehetőség előtt is megnyílsz. Ez lesz maga a kezdet. Felébredés a következő szinted kapuja előtt. Játékra fel!” – Dr. Neeta Bhushan

Ez szívás. Hogyan tovább? ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 378 Ft

Ez szívás. Hogyan tovább? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6237
ekönyv hossza 351 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ez szívás. Hogyan tovább?
Regisztrálok