Ezer csillag közül te

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Gyönyörűen romantikus.” - Milly Johnson

„Egy Isabelle Broom-regényben mindig számíthatsz egy egzotikus tájra, szívmelengető romantikára és esetleg néhány könnycseppre.” – Red Online

„Vedd magadhoz az útleveled, mert Isabell Broom egy csodálatos érzelmi utazásra fog vinni!” – Adele Parks, bestsellerszerző

„Könnyeket csal a szemünkbe és mosolyt az arcunkra.” – Heat

Egyetlen szikra fénybe borítja mindkettőjük életét.
Alice éppen megkomolyodik. Talán nem azt a kalandos életet éli, amit valaha elképzelt magának, de több mint amire bárki is vágyhat, hogy boldog legyen – mert van megbízható barátja, védelmező anyja –, még ha a vágyai egy kis része mindig is elfojtva marad.

Max mindent összekuszál. Egy pusztító sérülés után elhatározza, hogy bizonyít saját magának: hogy megtalálja az embert a fogyatékosság mögött, hogy kiszabadul a családja szorításából, hogy képes még kalandokra.

Egy Sri Lanka-i utazás az utolsó kitörés Alice számára – az utolsó esélye, hogy belevesse magát az otthonától több ezer mérföldre lévő forróságba, káoszba és sokszínűségbe.

És ez az a pillanat, amikor találkozik Maxszel. Alice még nem tudja, de ezzel az egész élete megváltozik. Max még nem tudja, de ő az, aki megváltoztatja Alice életét. Isabelle Broom gyönyörű, szívmelengető romantikus története a szerelemről, életről és a veszteségről.

Ezer csillag közül te ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 755 Ft

Ezer csillag közül te ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6795
ekönyv hossza 391 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ezer csillag közül te
Regisztrálok