Favershami Arden

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Thomas Ardent – ezért vagy azért – mindenki meg akarja ölni és a legváltozatosabb módszerekkel kísérleteznek. Míg ő mit sem sejtve botorkál végig a csapdák közt, Alice, Arden erős, határozott felesége mesteri módon manipulálja az őt körülvevőket, a reneszánsz drámák első igazi női főszerepében.

Tulajdonképpen erről, a férfi és nő között a másik feletti uralomért zajló örök játszmáról szól a színdarab, amely – ahogy mondani szokták – megtörtént eseményeken alapul. Az ügy – a kor ""bulvárhíreként"" – ugyanis olyan érdeklődést keltett az emberek körében, hogy a vidéki kereskedő esete bekerült a Brit szigetek teljes történelmét feljegyző Krónikákba királyok és hadvezérek mellé. Innen vették a történetet a szerzők, akik közül egyikük írói stílusában és szóhasználatában már régóta William Shakespeare-t vélték felismerni, amit a modern számítógépes elemzések megerősítettek.

Favershami Arden ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

550 Ft

Favershami Arden ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5732
ekönyv hossza 156 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: AD-Translate
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Favershami Arden
Regisztrálok