Feketelista – Utólag mindenki szeret

(Imádott szépségek 2.)

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Mindenkire ráfér néha egy kis szerencse.
Layla Harrison végre egy olyan történet kellős közepén találja magát, amelyről érdemes tudósítania. Aster Amirpour nevét minden bulvárlap felkapta – bár nem olyan pozitív értelemben, amilyenben a lány korábban reménykedett. Tommy Phillipset egy hajszál választja el attól, hogy megkapja álmai nőjét, ami talán nehezebbnek bizonyul, mint VIP-jegyet szerezni valamelyik Unrivaled éjszakai klubba.
Layla, Aster és Tommy azonban nem így képzelte a dolgot, mindhárman belekeveredtek ugyanis Madison Brooks eltűnésének ügyébe:
Layla rejtélyes üzeneteket kap egy névtelen forrástól;
Aster esete annyira reménytelennek tűnik, hogy talán még a gazdag szülei által felbérelt ügyvédek sem menthetik meg a lányt;
Tommy az utolsó, aki élve látta Madisont;
Layla exe, Mateo pedig kénytelen engedni a csillogó modellvilág csábításának.
Ha az ember elég kitartóan ás, akkor olyan szaftos sztorikat találhat a celebekről, amelyek elkerülték a bulvárlapok figyelmét, de amikor Layla, Aster és Tommy egy jóhiszemű bennfentessel szövetkezve megpróbálják kideríteni az igazságot, rájönnek, hogy bizonyos titkoknak jobb helyük van a sírban.
A Feketelista Alyson Noël Imádott szépségek című izgalmas trilógiájának második kötete, amely szerelemről, halálról és a köztük lévő hazugságokról szól.

https://amara.org/hu/videos/bYgmiOvc9boq/info/blacklist-by-alyson-noel-official-book-trailer-beautiful-idols-series/?tab=video

Feketelista – Utólag mindenki szeret ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 378 Ft

Feketelista – Utólag mindenki szeret ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7704
ekönyv hossza 390 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Feketelista – Utólag mindenki szeret
Regisztrálok