Féktelen

A bűn szívében-sorozat 3.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"Brutális, mégis gyönyörű és érzelmes." - Beyond the Covers

A csókja, mint a cabernet, az érintése, akár a tűz. A közelsége elvakított, és könnyedén egy olyasvalami rabja lettem, amiről azt hittem, sohasem lehet az enyém. Én szabadítottam saját magamra a gyötrelmet, mert tudnom kellett volna: képtelenség, hogy egy hozzám hasonló férfit szeressen... Életre keltette bennem azt, ami jobb lett volna, ha halott marad. Nem követem el még egyszer ugyanazt a hibát. Bárhogy könyörög, nem leszek irgalmas. Nem fog érdekelni, hogy mindennél jobban vágyom rá.

A USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Willow Winters négyrészes sorozatával hozza el olvasóinak a Crossok világát. A bűn szívében-sorozat kifogyhatatlan fordulatai feszített tempót diktálnak. Carter megbízhat az egyetlen nőben, akit közel engedett magához, és képes felismerni, hogy mi az, ami igazán fontos a számára? A családi kötelék vagy a szerelem erősebb?

"Willow Winters visszatért, mégpedig egy nagy dobással!" - Sue's Romance Reviews

"Érzelmekkel és vágyakozással teli sakkjátszma." - The Overflowing Bookcase

"Pont olyan féktelenül ragad magával, ahogy azt a címében ígéri!" - White Hot Reads

Féktelen ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

Féktelen ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4982
ekönyv hossza 290 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Féktelen
Regisztrálok