Felfalt kozmosz

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A távoli Tanzer bolygón atudományos pályára készülő Emily Schroeder és két kistestvére, a csillagközifelfedezésekről álmodó Kaito és a táncművészetért lelkesedő Diali az elsőkközt észlelik az égbolton szupernóvaként felragyogó kozmikus jelenséget,amely ahelyett, hogy elhalványulna, egyre csak növekszik, és mintha az egészvilágmindenséget akarná felfalni.

Egyesek szerint ez az Univerzumhaldoklásának elsőként észlelt pillanata. Az elmélet sokakat rettegéssel töltel, míg másokat vallásos fanatizmusba kerget, mert senki nem tudja, mitörténik, amikor a vakító fényár eléri a Földet. Emily, Kaito és Diali amaguk módján próbálnak szembeszállni a fenyegető apokalipszissel, éskénytelenek megkérdőjelezni mindazt, amit Univerzumról, létezésről és szabadakaratról gondolnak.

Markovics Botond (BrandonHackett) évszázadokon és fényéveken átívelő regényében meghökkentőkozmológiai elméletek, nagyszabású szupertechnológiák és felfoghatatlanvilágokba tartó űrexpedíciók sorakoznak fel a civilizáció védelmében,miközben briliáns elméjű tudósok, halhatatlan diktátorok és elszánt vallásivezetők küzdenek vélt igazukért.

Felfalt kozmosz ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 055 Ft

Felfalt kozmosz ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10756
ekönyv hossza 626 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Agave
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Felfalt kozmosz
Regisztrálok