Fogd a kezem! - Hogyan védhetjük meg gyerekünket...

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Agyereknevelés nem a gyerekek „megjavításáról", hanem a velük és azönmagunkkal való jó kapcsolatról szól.

A gyerekeknél egyre gyakrabban és egyre korábban jelentkeznek a stresszokozta, sokszor megmagyarázhatatlannak tűnő testi tünetek. Ezeket nem könnyűfelismerni, különösen, ha a szülők maguk is rohannak, feszültek és a sajátproblémáikkal küzdenek.
Szülőként viszonylag keveset tekintünk magunkba, hiszen a gyerekeink vannaka figyelmünk középpontjában, és az ő megértésükhöz szeretnénk eszközöketkapni. De a gyereknevelés valójában leginkább a „szülőnevelésről"szól.
A nagy sikerű Gyereknevelés dán módra című könyv szerzője, Iben DissingSandahl azt hangsúlyozza, hogy a gyerekeket érő stressz ellen a leghatásosabbvédelmet a gondoskodó, valódi elfogadáson alapuló, mély szülő-gyerekkapcsolat jelenti. Ennek megteremtéséhez és saját magunk „szülőineveléséhez" ad tanácsokat szerzőtársával együtt – kioktatás nélkül,őszinte történetekkel saját (tökéletlen) életükből anyaként és gyakorlópszichológusként.

A kötet utószavában Deliága Éva gyermekpszichológus a gyermekkori stressz,szorongás és a testi tünetek kapcsolatára világít rá.

Iben Dissing Sandahl író, pszichoterapeuta, tanár és előadó. Több mint húszéve dolgozik terapeutaként gyerekekkel és gyerekes családokkal. AGyereknevelés dán módra és a Játék dán módra című nemzetközi bestsellerekszerzője. Két gyereke van.

Fogd a kezem! - Hogyan védhetjük meg gyerekünket... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 2 480 Ft

2 232 Ft

Fogd a kezem! - Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4645
ekönyv hossza 209 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: HVG Könyvek
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Fogd a kezem! - Hogyan védhetjük meg gyerekünket a stressztől és a szorongástól?
Regisztrálok